Rode Kruis informeert Gouverneur over afronding voedselhulpprogramma

Rode Kruis informeert Gouverneur over afronding voedselhulpprogramma

Geplaatst op 03 mei 2021 di door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

WILLEMSTAD – Afgelopen vrijdag (30 april) Informeerde een delegatie van het Rode Kruis de Gouverneur van Curaçao over de afronding van hun voedselhulpprogramma in het kader van de COVID-19 pandemie. De voedselondersteuning wordt per 1 mei overgenomen door de overheid van Curaçao, het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW).

De Gouverneur, mevrouw L.A. George-Wout, is tevens beschermvrouwe van het Rode Kruis Curaçao. De delegatie van het Rode Kruis Curaçao bestaande uit de voorzitter, de heer A. Palm, mevrouw M. Schurbay en de heer H. Stomp heeft bij deze gelegenheid verslag gedaan van het COVID Relief Program en heeft de Financial Statements 2020 aan hun beschermvrouwe aangeboden.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: