E siman akí ainda por pasa angua kontra corona sin sita den bario 

 

E siman akí ainda por pasa angua kontra corona sin sita den bario 

Kralendijk – E siman akí ainda ta posibel pa pasa e promé angua kontra corona sin sita den sentro di bario, asina departamento di Salubridat Públiko ta informá. Durante  orario pa pasa angua sin sita, abitantenan  di bario por hasi pregunta tambe tokante e bakuna di corona na e dòkter ku tei na e lugá di prek. Por pasa angua sin sita òf hasi pregunta di 10:30 – 13:00 or. Abitantenan di bario ku ke pasa e promé angua mester bini ku un identifikashon bálido. Riba e siguiente dianan por pasa na sentro di bario pa pasa angua sin sita :

Djaluna    3 di mei 2021 Sentro di bario Tera Kòrá 

Tambe pa abitantenan di Nikiboko 

Djamars   4 di mei 2021 Sentro di bario Nort’i Saliña

Djárason  5 di mei 2021 Cocari, Rincon

Djaweps   6 di mei 2021 Sentro di bario Amboina

Djabièrnè 7 di mei 2021 Plasa Chicu Goeloe, Antriol

 

Siudadano ku no tin transporte, por yama grátis na 0800 0900. Na e number ei por traha un sita tambe pa e promé òf di dos angua kontra corona. Por yama 0800 0900 tambe pa hasi pregunta tokante e bakuna. 

 

Deze week nog eerste coronaprik zonder afspraak in wijken 

Kralendijk  – Het is deze week nog mogelijk om zonder afspraak de eerste coronaprik in de sentro di bario te halen, zo laat de afdeling Publieke Gezondheid weten. Tijdens de vrije inloop kunnen buurtbewoners ook vragen over het coronavaccin stellen aan de arts op de priklocatie. De vrije inloop is van 10:30 – 13:00 uur. Buurtbewoners die de eerst coronaprik willen halen, moeten een geldig legitimatiebewijs overleggen. Op de volgende dagen kunnen wijkbewoners in de sentro di bario terecht voor hun eerste coronaprik zonder afspraak:

Maandag    3 mei 2021 Sentro di bario Tera Kòrá 

  Ook voor bewoners Nikiboko

Dinsdag      4 mei 2021 Sentro di bario Nort’i Saliña

Woensdag  5 mei 2021 Cocari, Rincon

Donderdag 6 mei 2021 Sentro di bario Amboina

Vrijdag        7 mei 2021 Plasa Chicu Goeloe, Antriol

 

Burgers die geen transport hebben, kunnen met het gratis nummer 0800 0900 bellen. Via dat nummer kunnen burgers ook een afspraak maken voor de eerste en de tweede coronaprik.  Bij 0800 0900 kunnen mensen ook terecht met hun vragen over het vaccin. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: