google.com, pub-5639114718427035, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Barku Hermano Mirlo ku a bini Bonaire promé bes a inougurá waf nobo Schip Hermano Mirlo neemt vernieuwde haven in gebruik tijdens eerste reis

Barku Hermano Mirlo ku a bini Bonaire promé bes a inougurá waf nobo 


Kralendijk – Hermano Mirlo, e barku nobo di e flota di e kompania Don Andres, ta e promé barku ku a mara na e parti nobo di waf Nello Craane. Gezaghèber Edison Rijna tabata presente djabièrnè mèrdia na waf pa mira kon e barku di karga ta mara i saludá e kapitan.
Manera ya ta tradishon den mundu marítimo, Gezaghèber Rijna a entregá un bandera di Boneiru na Kapitan Willkelly Marcano. Ta promé bes ku Hermano Mirlo a bini Boneiru. Hermano Mirlo ta e di tres barku di e kompania i lo trese karga regular Boneiru.

 

Schip Hermano Mirlo neemt vernieuwde haven in gebruik tijdens eerste reis 

 

Kralendijk – Hermano Mirlo, het nieuwe vrachtschip van de maatschappij Don Andres, is het eerste schip dat kon aanmeren bij de vernieuwde haven Nello Craane. Gezaghebber Edison Rijna was aanwezig vrijdagmiddag aanwezig op de kade van de vernieuwde haven om het aanmeren te zien en de kapitein te begroeten. 
Gezaghebber Edison Rijna hield de maritieme traditie in stand door Willkelly Marcano, de kapitein van Hermano Milo, welkom te heten door hem een vlag van Bonaire te overhandigen. Het was de eerste keer dat het schip Hermano Mirlo naar Bonaire kwam. Hermano Mirlo is het derde schip van de maatschappij en zal vanaf nu af aan regelmatig vracht brengen naar Bonaire.  

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: