Kámara di Komèrsio huntu ku Universidat di Amsterdam ta duna konseho gratis pa reforsá kompetitividat. 

Kámara di Komèrsio huntu ku Universidat di Amsterdam ta duna konseho gratis pa reforsá kompetitividat. 

 

WILLEMSTAD – Kámara di Komèrsio i Universidat di Amsterdam lo inisiá un enkuesta tokante resilensia organisatorio (organisatorische veerkracht), djamars 8 di juni, ku e meta pa brinda asesoría gratis na empresarionan. Meta di esaki ta, pa yuda empresanan bira mas resistente.

 

Kámara di Komèrsio ta konsiente ku empresanan ta pasando den un periodo sumamente difisil. Pa e motibu aki Kámara di Komèrsio, ya pa algun tempu kaba, ta brindando diferente seshon di informashon ‘online’ kompletamente gratis i awor ta lansa un enkuesta tokante resilensia organisatorio den koperashon ku Universidat di Amsterdam. E dos organisashonnan aki ke ofresé konseho práktiko i gratis na empresarionan pa asina yuda mehorá e kompetitividat di e empresa. E konseho lo impliká kambionan chikí i menos kostoso, pero ku lo duna resultado faborabel. Por spera e konseho dos (2) luna despues di finalisá e periodo di enkuesta. E úniko kondishon pa por risibí un konseho ta ku e enkuesta mester ta yená kompletamente. Den kaso ku, pa un òf otro motibu, bo no a risibí un invitashon pa e enkuesta aki, bo por manda un email na: businessinfo@curacao-chamber.cw i menshoná ‘Organizational Resilience Survey’.

 

Tur kontesta lo wòrdu prosesá ku diskreshon i kumpliendo estríktamente ku nórmanan étiko di Universidat di Amsterdam. Tambe por ta sigur ku lo no kompartí dato personal ni tampoko informashon di kontakto di personanan ku yena e enkuesta aki. E resultadonan lo bira konosí durante e di dos mitar di e aña aki segun sekuensia di enkuestanan sumetí. Nos ta konta ku bo koperashon. Den kaso ku tin kualke pregunta, por tuma kontakto via email na p.vanneerijnen@uva.nl .

Pietermaai, 8 juni 2021

 


Kamer van Koophandel en Universiteit van Amsterdam geven gratis advies ter versterking van het concurrentievermogen

 

WILLEMSTAD – De Kamer van Koophandel en de Universiteit van Amsterdam start op dinsdag 8 juni met een Enquête Organisatorische Veerkracht met het doel om gratis advies te verlenen aan ondernemers. De aanbevelingen zijn bedoeld om de bedrijven weerbaarder te maken.

 

De Kamer van Koophandel is zich bewust dat het bedrijfsleven een bijzonder moeilijke tijd doormaakt. Reden waarom de Kamer al geruime tijd gratis online workshops aanbiedt en thans samen met de Universiteit van Amsterdam een Enquête Organisatorische Veerkracht is gestart. De Kamer van Koophandel en de Universiteit van Amsterdam willen hiermee kosteloos praktisch advies verlenen aan ondernemers om de concurrentiekracht van het bedrijf te verbeteren. Dit advies zal kleine, minder kostbare aanpassingen inhouden, doch naar verwachting een gunstig resultaat opleveren. De aanbevelingen kunnen twee maanden na sluiting van de enquêteperiode worden verwacht. De enige vereiste is uiteraard, dat de enquête wordt ingevuld. Mocht u om de een of andere reden geen uitnodiging hebben ontvangen dan kunt u een email zenden naar: businessinfo@curacao-chamber.cw met vermelding Organizational Resilience Survey.

 

Uw antwoorden zullen strict vertrouwelijk worden behandeld, terwijl de ethische eisen van de UvA stringent worden nageleefd. De resultaten zullen in de tweede helft van het jaar in geagregeerde vorm worden gepresenteerd. Tevens kunt u erop rekenen dat uw persoonlijke gegevens en contact informatie niet zal worden gedeeld. Wij rekenen op uw medewerking. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met p.vanneerijnen@uva.nl

 

Pietermaai, 8 juni 2021

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: