Par ta yama danki na lider polítiko Eugene Rhuggenaath pa su bon trabou komo Promé Minister di Kòrsou.

Par ta yama danki na lider polítiko Eugene Rhuggenaath pa su bon trabou komo Promé Minister di Kòrsou.

 

Djabièrnè último den seno di partido i famia miembronan di PAR a bin huntu na sede durante un Happy hour pa yama danki na lider polítiko Eugene Rhuggenaath.

 

Tabata e promé enkuentro na kual varios miembro a bin topa otro atrobe den persona enbés di Zoom.

 

Tabata un atardi yena ku ambiente i gratitut. PAR ta hopi orguyoso di lider Eugene Rhuggenaath ku último 4 aña a yena e ròl di Promé  Minister di Kòrsou. E la hasi esaki ku dignidat  i integridat, semper ku bienestar di pueblo di Kòrsou su dilanti. 

 

Durante algun diskurso varios miembro di PAR a ekspresá  nan gratitut. Eugene Rhuggenaath tambe a dirigí  palabra na miembronan i gradisí  nan pa e sosten ku semper e por konta riba dje.

 

PAR bedankt politiek leider Eugene Rhuggenaath voor zijn goede prestaties als Minister President van Curaçao.

 

Afgelopen vrijdag zijn leden van PAR en familie tijdens een Happy hour samengekomen om dankbaarheid te tonen aan hun politieke leider Eugene Rhuggenaath. Deze bijeenkomst was de eerste in lange tijd waarbij iedereen fysiek aanwezig was. Het was een prettig weerzien.

 

Het was een middag gevuld met gezelligheid, maar één waar vooral het gevoel van dankbaarheid leefde. PAR is zéér trots op hun politieke leider Eugene Rhuggenaath die de afgelopen 4 jaar Minister President was van Curaçao. Een functie die hij waardevol en met integriteit heeft uitgevoerd met altijd het welzijn van Curaçao vooropgesteld.

 

Tijdens verschillende toespraken  door de leden van de PAR werden woorden van dankbaarheid geuit. Ook Eugene heeft op zijn beurt gebruik gemaakt van het moment om zijn dankbaarheid aan de partijleden, partijraad en directie te uiten.  

 

Hij heeft altijd kunnen rekenen op de steun van zijn partij en dat was zeer belangrijk voor hem. 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: