Kuestionario Plan Preparatorio di Desaroyo Espasial (ROB) Enquête Ruimtelijk Ontwikkelingsplan Bonaire

 

Kuestionario Plan Preparatorio di Desaroyo Espasial (ROB) 

Kralendijk – Kiko bo ta pensa di bo kas y bo bario di residensia? Unda abo ta traha i unda bo ta rekreá? Kua lugánan tin balor pa bo i kiko abo ta haña importante pa e desaroyo espasial di Boneiru? Esaki ta un par di pregunta ku departamento R&O di Entidat Públiko Boneiru ta hasi pa ku e Plan Preparatorio di Desaroyo Espasial (ROB) nobo.

Eilandsraad a establesé e Plan Preparatorio di Desaroyo Espasial (ROB) kasi 11 aña pasá. E plan ta regulá desaroyo espesial di Boneiru, por ehèmpel unda por traha kas, negoshi òf hotèl. ROB tin enfoke riba preservashon di naturalesa tambe.
Por konsultá e Plan Preparatorio di Desaroyo Espasial riba www.bonaire-ro.nl.

Pa e aktualisashon di e ROB a traha un kuestionario. Siudadanonan por yena e enkuesta akí te fin di ougùstùs. Asina EPB tin mas informashon riba kiko e boneriano ta haña importante. Kiko e deseonan i nesesidatnan ta.

Ta usa e resultadonan di e enkuesta pa balorá e ROB aktual i pa konstruí e ROB nobo. Pa yena e kuestionario ta kosta mas o ménos 10 minüt. Bo kontribushon ta hopi importante pa nos.

E enkuesta ta skibí na papiamentu, ulandes i ingles. Por yena e kuestionario akínan:  https://bonairegov.com/pa/campagnes-1/artikel/kuestionario-plan-preparatorio-di-desaroyo-espasial-rob

 

 


Enquête Ruimtelijk Ontwikkelingsplan Bonaire

Kralendijk – Hoe denkt u over uw woning en uw woonbuurt? Wat zijn uw woonwensen voor de komende jaren zijn?  Waar werkt u? Waar gaat u naartoe voor ontspanning? Aan welke plekken op Bonaire hecht u waarde? Dit zijn een paar vragen die de directie R&O van het openbaar lichaam Bonaire stelt voor het nieuwe Ruimtelijk Ontwikkelingsplan Bonaire (ROB). 

De eilandsraad heeft bijna 11 jaar geleden het ROB vastgesteld. Dit plan geeft regels voor de ruimtelijke inrichting van Bonaire, bijvoorbeeld in welke gebieden woningen, bedrijven of hotels gebouwd mogen worden. En het beschermt de natuurgebieden. Het Ruimtelijk Ontwikkelingsplan Bonaire kunt u op www.bonaire-ro.nl inzien. 

Voor een herziening van het ROB, is er een enquête opgesteld. Burgers kunnen tot eind augustus deze vragenlijst invullen, zodat het OLB zicht heeft op wat de Bonairiaan belangrijk vindt. Wat de wensen en behoeften zijn.

De resultaten van de enquête worden meegenomen bij de beoordeling van het huidige ROB. Het invullen kost ongeveer 10 minuten. Uw bijdrage is erg belangrijk.

De enquête is in het Papiaments, Nederlands en Engels geschreven. Het kan hier ingevuld worden: https://bonairegov.com/campagnes/artikel/survey-ruimtelijke-ontwikkeling-bonaire

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: