Prison Fellowship Foundation op bezoek bij de Gouverneur

Prison Fellowship Foundation op bezoek bij de Gouverneur

Geplaatst op 09 juli 2021 di door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

WILLEMSTAD – Op 5 juli jl. heeft de Prison Fellowship Foundation een bezoek afgelegd aan de Gouverneur van Curaçao, mevrouw Lucille George-Wout. Doel van het bezoek was kennismaking met de speciale buitenlandse gast, de heer Christiaan Snoep (Voorzitter van de Stichting Freedom for Free) en om de Gouverneur in te lichten over de betrokkenheid van de lokale stichting bij de geestelijke begeleiding van gevangenen in de SDKK. Het doel van de Stichting is om geestelijke vrijheid te brengen aan hen die gevangen zitten.

Van links naar rechts, de heer Ch. Snoep, Hare Excellentie Lucille George-Wout, de heer Norvin D. Martina (Voorzitter Prison Fellowship Foundation Curaçao) en de heer Johan M.F. Martina (Penningmeester Prison Fellowship Foundation Curaçao)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: