google.com, pub-5639114718427035, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Gouverneur van Curaçao Op woensdag 21 juli heeft mevrouw Achanty Damice-Thomasa het boek getiteld “Pa semper den mi kurason” aangeboden aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout.

 

 

Gouverneur van Curaçao

Op woensdag 21 juli heeft mevrouw Achanty Damice-Thomasa het boek getiteld “Pa semper den mi kurason” aangeboden aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout.

De doelgroep van het boek zijn kinderen in de leeftijdscategorie van 7 tot en met 12 jaar waarvan een dierbare is overleden. In het boek wordt beschreven hoe de kinderen en ouders op een zo effectief mogelijke manier kunnen omgaan met rouwen.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: