Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao – Curaçaohuis

 

Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao – Curaçaohuis

De Gevolmachtigde Minister, de heer Carlson Manuel, heeft onlangs kennis gemaakt met de Directeur ad interim van CINEX, de heer Raymond Jamanika. Tijdens het bezoek zijn de belangrijkste projecten waar CINEX momenteel bij betrokken is besproken en heeft de heer Jamanika het doel van zijn werkbezoek aan Nederland nader toegelicht. Daarbij heeft de heer Jamanika zijn dank uitgesproken voor de ondersteuning die hij heeft ontvangen vanuit het Curaçaohuis. De heer Manuel heeft onderstreept dat het aantrekken van investeerders naar Curaçao een top prioriteit is en dat CINEX om die reden kan blijven rekenen op de ondersteuning – waar nodig – van het Curaçaohuis.
Foto’s: Carlton Manuel

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: