Mantenshon di kayanan na Boneiru tumando lugá 

Mantenshon di kayanan na Boneiru tumando lugá 

Kralendijk – Ehekutando e proyekto di mantenshon di kaya di mas aña, direktorado di planifikashon i desaroyo di Entidat Públiko Boneiru ta sigui ku mantenshon di nos kayanan. For di djaluna 26 yüli 2021 a inisiá e proyektonan di renobashon di e kayanan Hermandad i Gramel. Aki tres luna e proyektonan aki ta kla. 

Portrètnan di Kaya Gramel i Kaya Hermandad

 

Onderhoud van wegen op Bonaire in volle gang

Kralendijk – Met de uitvoering van het project meerjarig wegenprogramma, is de directie Ruimte & Ontwikkeling van het openbaar lichaam Bonaire onderhoud aan het plegen aan verschillende wegen. Al vanaf 26 juli 2021 is begonnen met onderhoud aan de wegen Kaya Hermandad i  Kaya Gramel. Over drie maanden zijn de werkzaamheden daar klaar. 

Foto’s van de werkzaamheden aan de Kaya Gramel en Kaya Hermandad. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: