KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUNOTISIA

Bakuna session pa hóbennan

 

Bakuna session pa hóbennan

 

Kralendijk – Riba djasabra 28 di ougùstùs di 09:00 – 14:00 tin un Bakuna session spesial pa hóbennan di 12 te 18 aña na Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. Durante e seshon DJ Kjart ta toka pa e hóbennan. Dòkter Michael Mercuur tambe ta presente pa kontestá pregunta di mayornan tokante bakunashon di hóben.

 

Tinernan di 12 te 18 aña mester di pèrmit di nan mayor òf tutor pa pasa angua kontra corona. P’esei e mayornan òf e tutor mester ta aserka ora nan yu ta pasa angua. Na kuminsamentu di e aña eskolar nobo, empleadonan di departamento di Salubridat Públiko a parti foyeto pa alumnonan di Liseo i SGB pa informá nan tokante e seshon di pasa angua. Pa medio di un karta a informá mayornan di e alumnonan tokante e seshon spesial di pasa angua.

 

Hóbennan di Rincon ku ke bai e seshon di pasa angua, por hasi uso di un bùs spesial. E bùs ta sali 09:00 or i 11:00 or for di e bòrchi grandi i kolorido ku nòmber di Rincon ariba pegá ku misa i despues e ta trese e hóbennan bèk. E Bakuna session ta forma parti di un kampaña spesial pa hóben. Anteriormente a lansa e video clip BanSkolBèk#BonBakuná. Otro siman ta lansa un di dos video clip di e kampaña pa hóben.

 

Riba djasabra 28 di ougùstùs adultonan tambe por akudí ku i sin sita na e sentro deportivo pa pasa angua kontra corona. Pa mas informashon tokante bakunashon: 0800 0900 òf www.bonairecrisis.com 

 

 

 

Bakuna session voor jongeren

 

Kralendijk – Speciaal voor jongeren van 12 tot 18 jaar is er op zaterdag 28 augustus 2021 van 09:00 – 14:00 uur een Bakuna session bij Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas. Tijdens de sessie treedt DJ Kjart op voor de jongeren. Dokter Michael Mercuur is ook aanwezig om vragen van ouders te beantwoorden over het vaccineren van jongeren. 

 

Tieners van 12 tot 18 jaar hebben toestemming van hun ouder of voogd nodig om de coronaprik te halen. Daarom moeten de ouders of voogd erbij zijn wanneer hun kind gevaccineerd wordt. Aan het begin van het nieuwe schooljaar hebben medewerkers van de afdeling Publieke Gezondheid flyers uitgedeeld aan leerlingen van het Liseo en de SGB om hen over de priksessie te informeren. De ouders van de leerlingen zijn per brief geïnformeerd over de speciale priksessie. 

 

Jongeren uit Rincon die naar de priksessie willen, kunnen van een speciale bus gebruik maken. De bus vertrekt om 09:00 uur en 11:00 uur vanaf het grote gekleurde naambord van Rincon dicht bij de kerk en brengt de jongeren daarna terug. De Bakuna session maakt deel uit van een speciale campagne voor jongeren. Eerder werd de videoclip BanSkolBèk#BonBakuná gelanceerd. Volgende week wordt een tweede videoclip van de jongerencampagne gelanceerd.   

Op zaterdag 28 augustus kunnen volwassen met en zonder een prikafspraak ook bij het sportcentrum terecht voor de coronaprik. Voor meer informatie over vaccineren: 0800 0900 of www.bonairecrisis.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d