… de slechtzienden waarderen ook uw online donatie … Banco di Caribe doneert digitaal aan Fundashon Pro Bista

 

… de slechtzienden waarderen ook uw online donatie …

 

Banco di Caribe doneert digitaal aan Fundashon Pro Bista

 

Willemstad: De maand augustus is jaarlijks de collectemaand voor Fundashon Pro Bista. Al 22 jaar houdt de stichting een collecte om geld op te halen voor hun activiteiten. Naast begeleiding van slechtzienden, investeren zij ook in materiaal voor recreatie en educatie. Banco di Caribe ondersteunt de stichting, onder andere, met het plaatsen van de collectebussen bij haar branches en met de bewustmaking van de gemeenschap. Door de digitalisering van betalingen, heeft de bank ervoor gekozen om een financiële donatie te geven middels een online overboeking. Banco di Caribe wil hiermee het goede voorbeeld geven aan iedereen om deze organisatie te ondersteunen, door online een bedrag naar keuze over te schrijven.

 

Fundashon Pro Bista is een professionele organisatie die sinds 1999 kinderen, jongeren en volwassenen met gezichtsproblemen begeleidt. Tegenwoordig heeft Fundashon Pro Bista 500 geregistreerde leden waarvan 180 actief lid zijn. Naast professionele begeleiding, zijn er bij de organisatie functionele gebieden voor de ontwikkeling van alle leden, alsook speciale recreatiegebieden. Daarnaast zijn er leesruimtes, biedt de organisatie speciaal transport en wordt de unieke culinaire ervaring ‘Experience in the Dark’ georganiseerd. 

 

Digitale Donatie: 

Om daad bij het woord te voegen, heeft Banco di Caribe onlangs een digitale donatie van ANG 1000,- aan Fundashon Pro Bista gegeven. Met deze donatie wil Banco di Caribe haar klanten inspireren ook makkelijk en veilig een donatie te doen via Banco di Caribe Online. Klanten kunnen doneren aan Fundashon Pro Bista op het rekeningnummer 16712301 van Banco di Caribe. Commercieel directeur van Banco di Caribe, dhr. Dito de Kort, heeft onlangs tijdens een ontmoeting met vertegenwoordigers van Fundashon Pro Bista kennis genomen van het goede werk dat de stichting verzet. “We zijn ontzettend blij een bijdrage te kunnen leveren en hopen dat alle doelen van de stichting voor dit jaar worden verwezenlijkt. Banco di Caribe moedigt de gemeenschap aan de stichting te helpen. Heel veel succes!” 

 

Van donatie tot actie!

De stichting stelt elk jaar enkele specifieke doelen voor de ingezamelde fondsen. Die worden dit jaar besteed aan onderhoud van het gebouw en het verkrijgen van apparaten om begeleiding te kunnen blijven geven aan alle klanten. Ook worden fondsen beschikbaar gesteld om kinderen en schooldocenten bij te staan met aangepaste boeken voor specifiek onderwijs. Een ander doel voor de stichting is om sociaal-recreatieve activiteiten te organiseren; dit zijn activiteiten die geen deel uitmaken van het revalidatietraject. Tot slot is er het idee om klanten te helpen de arbeidsmarkt te betreden. Bezoek voor meer informatie of om een donatie te doen de website van de stichting: www.probista.com 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: