Debate ku mayor tokante angua di corona pa hóben

 

Debate ku mayor tokante angua di corona pa hóben

 

Kralendijk – Djabièrnè 10 di sèptèmber 2021 ta tene un debate pa mayor i tutor tokante bakunashon di hóbennan den e edat di 12 te 18 aña. Ta tene e debate di 19:00 te 21:00 na Komunidat di Skol Boneriano (SGB). Na e debate ta tuma parti profeshonalnan médiko i mayornan ku ta na fabor òf kontra di e angua pa hóben. 

 

Mayornan i tutornan ku ke partisipá na e debate for di djamars 7 di sèptèmber 2021 por inskribí telefónikamente òf via Whatsapp na +599 7700982. E kantidat di partisipante na e debate ta limitá. Ta transmití e debate bibu via e página di Facebook di gobièrnu di Boneiru i e kanal di YouTube di Entidat Públiko Boneiru.    

 

E departamento di Salubridat Públiko for di prinsipio di e aña eskolar nobo ta dirigí su mes spesialmente riba hóben ku e kampaña BANSKOLBÈK#BONBAKUNÁ. E debate ku mayor i tutor ta parti di e kampaña akí. 

 

 

 

Debat met ouders over coronaprik voor jongeren

 

Kralendijk – Op vrijdag 10 september 2021 wordt voor ouders en voogden een debat gehouden over het vaccineren van jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Het debat wordt van 19:00 tot 21:00 uur bij de Scholen Gemeenschap Bonaire gehouden. Aan het debat nemen medische professionals deel en ouders die voor of tegen de coronaprik voor jongeren zijn. 

 

Ouders en voogden die aan het debat willen meedoen kunnen zich vanaf dinsdag 7 september 2021 telefonisch of via Whatsapp melden bij +599 7700982. Het aantal deelnemers aan het debat is beperkt. Het debat wordt live uitgezonden via de facebookpagina van de overheid en het YouTube kanaal van het openbaar lichaam Bonaire.    

 

De afdeling Publieke Gezondheid, PG, richt zich sinds het begin van het nieuwe schooljaar speciaal op jongeren met de  campagne BANSKOLBÈK#BONBAKUNÁ. Het debat met ouders en voogden is onderdeel van deze campagne. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: