Notisia di polis di djabièrnè 10 di sèptèmber te ku djaluna 13 di sèptèmber 2021/Politieberichten van vrijdag 10 september tot en met maandag 13 september 2021

 

Notisia di polis di djabièrnè 10 di sèptèmber te ku djaluna 13 di sèptèmber 2021

 

Skuter no por a desviá pa buriku

Riba djadumingu 12 di sèptèmber un aksidente a tuma lugá riba Bulevar E.E.G. Shofùr di un skuter a purba desviá pa un buriku ku a krusa kaya diripiente, pero e no a logra i a dal den e buriku. Personal di ambulans a asistí e shofùr na e sitio mes i e no mester a bai hospital.

 

Molèster di zonido

Despues di vários notifikashon tokante molèster di zonido riba djadumingu 12 di sèptèmber, pa mas o ménos 7 or di anochi  a dirigí un patruya pa un snèkbar situá na Antriol. Na yegada a bin topa ku un grupo grandi di hende. A hala atenshon di e doño tokante esaki i e doño na su turno a skohe pa sera e establesimentu. 

 

Kiebro den kas

Den oranan trempan di mainta riba djadumingu 12 di sèptèmber a drenta dos keho di kiebro den dos kas situá na Sabadeco. Den mardugá di djasabra 11 pa djadumingu 12 di sèptèmber, deskonosínan a bai ku un telefòn kolo pretu di marka Samsung, modèl Note 9 i un ‘random reader’ kolo oraño di banko. Esakinan tabata riba mesa den veranda di e kas.  For di e otro kas deskonosínan a bai ku un yabi di outo, sèn kèsh, un iPhone 12 i un iPhone 6. Ta investigando e kaso.

 

Outo a bòltu

Den oranan di  mardugá di djasabra 11 di sèptèmber un outo a bòltu riba Kaya Internashonal. E outo a kore dal den un ‘aanhangwagen’ ku tabata stashoná i a bòltu bai para riba su banda drechi. E shofùr  tabata ileso pero personal di ambulans a hasi un chekeo tòg na e sitio mes pa seguridat.

 

Aksidente entre bròmer i skuter

Alrededor di 9 or di anochi riba djabièrnè 10 di sèptèmber, un aksidente entre un bròmer i un skuter a tuma lugá riba Kaya Neerlandia. Pa motibu deskonosí e dos vehíkulonan a ki a dal den otro. Ambulans a transportá shofùr di e bròmer pa hospital pa kòntròl i tratamentu médiko. 

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van vrijdag 10 september tot en met maandag 13 september 2021

Scooter bestuurder kon ezel niet ontwijken

Op zondag 12 september vond een aanrijding plaats op de E.E.G. Bulevar. De bestuurder van een scooter probeerde uit te wijken voor een ezel die plotseling overstak, maar dit lukte niet waarop hij tegen de ezel aanreed. Het ambulance personeel assisteerde de bestuurder ter plekke en hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

Geluidsoverlast

Na vele meldingen over geluidsoverlast op zondag 12 september, werd een patrouille omstreeks 19.00 uur gedirigeerd naar een snackbar in Antriol. Bij aankomst werden grote groepen mensen aangetroffen. De eigenaar werd hierop aangesproken en koos ervoor om de gelegenheid te sluiten.

 

Inbraak woning

In de vroege ochtenduren op zondag  12 september werden  aangiftes gedaan van inbraken in twee woningen in Sabadeco. Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 september een zwarte telefoon van het merk Samsung, model Note 9 en een oranje random reader van een bank meegenomen. Deze lagen op een tafel op de veranda van de woning.  In de andere woning hebben onbekenden een autosleutel, contant geld en een iPhone 12 en een iPhone 6 meegenomen. De zaken worden onderzocht.

 

Auto over de kop

In de nachtelijke uren van zaterdag 11 september ging een auto over de kop op de Kaya Internashonal. De auto reed tegen een geparkeerde aanhanger aan en ging over de kop sloeg en gekanteld op de rechterzijde tot stilstand kwam. De bestuurder was ongedeerd maar werd voor de zekerheid toch ter plekke door het ambulancepersoneel gecheckt. 

 

Aanrijding tussen motorfiets en scooter

Omstreeks 21.00 uur op vrijdag 10 september vond een aanrijding tussen een motorfiets en een scooter plaats op de Kaya Neerlandia. Om onbekende oorzaak zijn de twee voertuigen tegen elkaar aangereden. De bestuurder van de motorfiets werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle en behandeling.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: