Wikènt aki a sali pa Santo Domingo e tim maskulino di Kòrsou di hobenan tenista U14 pa partisipá na e promé ronda di  World Junior Team Competition (WJTC) .

Wikènt aki a sali pa Santo Domingo e tim maskulino di Kòrsou di hobenan tenista U14 pa partisipá na e promé ronda di  World Junior Team Competition (WJTC) . E tim ku ta bai representá Kòrsou na e torneo mundial pa hungadonan di 14 aña i ménos ta forma pa  Ricardo Winkel, Zahyd Josephia en Giovanni Jansen kompañá pa e coach Jori Meulenbeld.
 
Na e wega di kualifikashon, ku lo tuma lugá di 12 te ku 17 di yanuari, lo partisipá un total di 14 pais den region di COTECC (region di Caribe i Centro America). E ganadó di e torneo lo posishoná su mes pa e siguiente ronda den kual nan lo mester sali kontra Canada, Mexico i Estadonan Uni pa bringa pa e dos puestonan den e final mundial. Kada kompetensia di pais lo konsistí di dos wega singular i unu dòbel. E torneo ta kuminsa djaluna
Kòrsou ta den un poule ku Honduras i Surinam. Djaluna Kòrsou ta hunga su prome weganan kontra Surinam, djamars ta sigui Honduras.
Nos ta desea nos hungadonan tur klase di eksilto ku e retu aki.

Dit weekend  is het jongens U14 jeugdtennisteam van Curaçao vetrokken om deel te nemen aan de kwalificatie ronde van de World Junior Team Competition (WJTC) in Santo Domingo.  Het team dat Curacao gaat representeren in dit mondiale toernooi voor spelers van 14 jaar en jonger bestaat uit Ricardo Winkel, Zahyd Josephia en Giovanni Jansen en zij worden vergezeld door de coach Jori Meulenbeld.
Aan het kwalificatie toernooi, dat plaats vindt van 12 t/m 17 januari in Santo Domingo, doen in totaal 14 landen uit de  COTECC regio (Caribisch gebied en Midden-Amerika) mee. De winnaar van het toernooi plaatst zich voor de volgende ronde waarin ze het op zullen moeten nemen tegen Canada, Mexico en de Verenigde Staten om te strijden voor 2 plekken in de wereld finale. Iedere landenwedstrijd tijdens het toernooi bestaat uit twee enkel spelen en een dubbelspel. Maandag worden de eerste wedstrijden gespeeld.
Curacao Is ingedeeld in een poule met Honduras en Suriname. Maandag speelt Curacao zijn eerste set wedstrijden tegen Suriname, dinsdag volgt Honduras.
Wij wensen onze spelers van Curaçao heel veel succes met deze uitdaging.
———————————————————————————————————-
 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: