Notisia di polis di djabièrnè 24 di sèptèmber te ku djaluna 27 di sèptèmber 2021/Politieberichten van vrijdag 24 september tot en met maandag 27 september 2021

 

Notisia di polis di djabièrnè 24 di sèptèmber te ku djaluna 27 di sèptèmber 2021

 

Un mas detenshon den kaso di atrako na Sabadeco

Den oranan di mainta riba djárason 29 di sèptèmber a hasi un mas detenshon den e kaso di atrako na Sabadeco. A detené un mucha hòmber di inisial J.S.P. di 17 aña na Rincon. Investigashon den e kaso ta andando.

 

Aksidente entre outo i skuter

Alrededor di 1 or di tramèrdia riba djaweps 28 di sèptèmber u aksidente entre un outo i un skuter a tuma lugá nèt den e bògt na e salida di Kaya Grandi. Ambulans a transportá shofùr di e skuter pa hospital pa tratamentu médiko. E outo i e skuter tabatin daño material den forma di algun raspu.

 

A detené hòmber pa maltrato

Riba djaluna 27 di sèptèmber a detené un hòmber di inisial J.A.M.J. di 28 aña  na un restorant situá na Kaya Grandi en konekshon ku maltrato. E sospechoso a maltratá un otro hòmber ku un arma den Centrumgebied dia 5 di sèptèmber último.

 

A detené dama en konekshon ku ladronisia

Alrededor di 12 or di mèrdia a detené un dama di inisial B.J.U.C. di 22 aña di edat  na un kas situá na Kaya Aripuana en konekshon ku ladronisia. E sospechoso a hòrta sèn i artíkulonan for di un pakus kaminda e tabata traha.

 

Aksidente riba Kaya Korona

Den oranan di mainta riba djaluna 27 di sèptèmber un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaya Korona. Ambulans a transportá shofùr- i okupantenan di ámbos outo pa hospital pa tratamentu médiko.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van vrijdag 24 september tot en met maandag 27 september 2021

 

Nog een aanhouding in overval zaak Sabadeco

In de ochtenduren op woensdag 29 september werd nog een aanhouding verricht in de overval zaak in Sabadeco. Een 17-jarige jongeman met initialen J.S.P. werd in Rincon aangehouden. het onderzoek in de zaak loopt door.

 

Aanrijding tussen auto en scooter

Omstreeks 13.00 uur op donderdag 28 september vond een aanrijding tussen een scooter en een auto plaats in de bocht bij de uitrit van de hoofdstraat van de Kaya Grandi. De bestuurder van de scooter werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Bij beide voertuigen was er wat blik/krasschade.

 

Man aangehouden voor mishandeling

Op maandag 27 september werd een man met initialen J.A.M.J. van 28 jaar bij een restaurant aan de Kaya Grandi aangehouden wegens mishandeling. De verdachte had een  man met een wapen mishandeld in het Centrumgebied.

 

Vrouw aangehouden voor verduistering

Omstreeks 12.00 uur werd een 22-jarige vrouw met initialen B.J.U.C. bij en woning aan de Kaya Aripuana aangehouden wegens verduistering. De verdachte had geld en goederen verduisterd bij een winkel waar ze werkte.

 

Aanrijding op de Kaya Korona

In de ochtenduren op maandag 27 september vond een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Korona.  De bestuurders en inzittenden van beide auto’s werden allemaal naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: