Minister Plenipotensiario Carlson Manuel a hasi un bishita di kortesia na e Embahador di Repúblika Dominikana na Den Haag

Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao – Curaçaohuis

Bon siman!
Gevolmachtigde Minister Carlson Manuel heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan de Ambassadeur voor de Dominicaanse Republiek in Den Haag, de heer Juan Bautista Duran. Tijdens het bezoek zijn concrete werk afspraken gemaakt om de economische, culturele en historische banden tussen Curaçao en de Dominicaanse Republiek verder te versterken. Tevens zijn nieuwe samenwerkingsgebieden besproken zoals klimaatverandering, onderwijs en voedselzekerheid.
De Gevolmachtigde Minister heeft de heer Duran uitgenodigd voor een kennismakingsbezoek aan Curaçao.
__________________________________________
Minister Plenipotensiario Carlson Manuel a hasi un bishita di kortesia na e Embahador di Repúblika Dominikana na Den Haag, señor Juan Bautista Duran. Durente e kombersashon a yega na palabashon konkreto di trabou pa di e forma aki fortalesé e lasonan kultural, ekonómiko i históriko entre di Kòrsou i Repúblika Dominikana. Tambe a papia tokante di areanan di kolaborashon nobo manera e kambio di klima, enseñansa i segurdiat di kuminda. Minister Plenipotensiario a invitá señor Duran na un bishita di trabou na Kòrsou.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: