Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao – Curaçaohuis Dit weekend heeft vereniging Levende Talen Papiaments twee evenementen voor jong en oud. Zaterdag is de volgende editie van Pasa Palabra met voordrachten, poesie, zang, en nog veel meer. Deze editie staat in het teken van “migratie”.

Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao – Curaçaohuis

Dit weekend heeft vereniging Levende Talen Papiaments twee evenementen voor jong en oud.
Zaterdag is de volgende editie van Pasa Palabra met voordrachten, poesie, zang, en nog veel meer. Deze editie staat in het teken van “migratie”. Twee moedertalen hebben elkaar ontmoet door migratie tussen de eilanden en tijdens deze Pasa Palabra, zullen de talen Papiaments en Engels centraal staan.
Kaarten voor Pasa Palabra zijn te koop via https://www.eventbrite.nl/…/tickets-pasa-palabra…
Zondag zullen de kleintjes worden verwend tijdens Buki ta Konta (het boek vertelt) met dit keer aandacht voor speciale beroepen, het thema van Kinderboekenweek 2021. Tijdens deze ochtend zullen twee verhalen in twee talen worden verteld en er wordt onder andere aandacht besteed aan de datum 10 oktober.
Deelname aan Buki ta Konta is gratis, maar het is wel verplicht om een kaartje te reserveren via https://www.eventbrite.nl/…/tickets-buki-ta-konta…

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: