Resientemente Minister Plenipotensiario di Kòrsou, Carlson Manuel, a hiba un bishita di kortesia na Embahada di Colombia na Hulanda unda ela sera konosí ku embahador Fernando Antonio Grillo Rubiano.

Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao – Curaçaohuis

Onlangs heeft Gevolmachtigde Minister Carlson Manuel een kennismakingsbezoek gebracht aan de heer Fernando Antonio Grillo Rubiano, Ambassadeur voor de Republiek Colombia. Naast culturele sociale en familie banden, hebben Curaçao en Colombia al jaren een goede samenwerking op gebied van onder andere, medische uitzending, handelsbetrekkingen, technische bijstand en meer. Tijdens het gesprek zijn er nieuwe samenwerkingsmogelijkheden besproken, zoals het sluiten van (nieuwe) luchtvaartverdragen, samenwerking tussen het OM en de kunstwacht van beide landen, deelname van Curaçao aan een Colombiaanse toerisme evenement in november en het sluiten van een belastingverdrag. Het was een vruchtbaar en aangenaam gesprek, de heer Manuel heeft Ambassadeur Grillo Rubiano uitgenodigd voor een bezoek aan Curaçao.
————————————————————————–
Resientemente Minister Plenipotensiario di Kòrsou, Carlson Manuel, a hiba un bishita di kortesia na Embahada di Colombia na Hulanda unda ela sera konosí ku embahador Fernando Antonio Grillo Rubiano. Banda di lasonan kultural, familiar i sosial, Kòrsou I Colombia ya pa años ta traha huntu riba entre otro interkambio I asistensha médiko, komersio, asisitensha tékniko I mas. Durante e bishita a eksplorá posibilidatnan pa intensifiká e lasonan eksistente riba entre otro area di aviashon, kolaborashon entre OM I Warda Kosta di ambos pais, partisipashon di Kòrsou na un evento turístiko di Colombia na novèmber I kombenio di impuesto. Tabata un bishita ameno unda tambe señor Manuel a invitá embahador Grillo Rubiano pa bishitá Kòrsou.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: