Ayera den oranan di mainta Wardacosta a detecta un boto ku tawata hasi movecionnan sospechoso den becindario di Baho.

 

Kustwacht Caribisch Gebied

Ayera den oranan di mainta Wardacosta a detecta un boto ku tawata hasi movecionnan sospechoso den becindario di Baho. E boto un dado momento a drenta na Rodgers Beach y a bai mara. Unabes mara, movecionnan sospechoso a sigui tuma lugar y Wardacosta a notifica Cuerpo Policial di Aruba inmediatamente. Cuerpo Policial a activa mesora y den e proceso a logra hasi detencion di 4 sospechoso, confisca 1 auto y un boto. Tambe a confisca diferente saco den un cas, cual ta sospecha ku e contenido ta droga. Cuerpo Policial di Aruba tin e caso bow di investigacion. E caso aki tawata atrobe un bon colaboracion entre Cuerpo Policial y Wardacosta.

 

Gisterenochtend heeft de Kustwacht een verdachte boot gedetecteerd nabij Baho. De boot voer op een gegeven moment Rodgers Beach binnen en ging daar aanmeren. Eenmaal aangemeerd, volgden meer verdachte acties op het land. De Kustwacht heeft hierop direct het Korps Politie Aruba op de hoogte gesteld. Het Politiekorps is direct in actie gekomen waarbij 4 verdachten aan zijn gehouden en een auto en een boot in beslag zijn genomen. Ook zijn er verschillende zakken in beslag genomen, van welke de verdenking bestaat dat deze drugs bevatten, dit was in een woning. Het Korps Politie Aruba heeft de zaak in onderzoek. Dit was nogmaals een goede samenwerking tussen het Korps Politie Aruba en de Kustwacht.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: