Por hasi petishon pa pèrmit di konstrukshon digitalmente tambe Bouwvergunning kan ook digitaal worden aangevraagd


 

 

 

Por hasi petishon pa pèrmit di konstrukshon digitalmente tambe 

Kralendijk – Habitantenan di Boneiru ku ke traha un kas òf empresa, por hasi petishon pa e pèrmit di konstrukshon digitalmente. Entidat Públiko Boneiru ta ofresé habitantenan e posibilidat pa hasi petishon pa pèrmit di konstrukshon riba nan propio velosidat i den nan propio ambiente. Esaki por via di:   https://bonairegov.com/ondernemers/vergunningen 

 

Digitalisashon ta un prioridat di Kolegio Ehekutivo. A inkluí esaki den e programa di gobernashon i tambe den e akuerdo intergubernamental ku Hulanda. Pèrkurando ku tur servisio ta digital, kalidat di servisio di Entidat Públiko Boneiru ta  mehorá. Habitantenan por monitoriá nan petishonnan i mira ki dia por spera un kontesta di Entidat Públiko Boneiru. Asinaki Entidat Públiko Boneiru ta spar papel. 


Personanan ku no kier hasi petishon digital pero si personal por hasi esaki na direktorado di Planifikashon i Desaroyo na Kaya Amsterdam 21-23.

 

Bouwvergunning kan nu ook digitaal worden aangevraagd

Kralendijk – Inwoners van Bonaire die een huis of bedrijf willen bouwen, kunnen nu ook digitaal de bouwvergunning aanvragen. Het openbaar lichaam Bonaire (OLB) biedt de inwoners de mogelijkheid om op hun eigen tempo en omgeving de bouwvergunning aan te vragen. Dit kan via https://bonairegov.com/ondernemers/vergunningen

 

Digitalisering is een prioriteit van het Bestuurscollege. Dit is zowel opgenomen in het bestuursprogramma als het bestuursakkoord met Nederland. Door te zorgen dat alle diensten ook digitaal beschikbaar zijn, verbetert de kwaliteit van service van het OLB. Inwoners kunnen bijvoorbeeld zien waar in het proces zich een aanvraag bevindt en wanneer zij een reactie vanuit het OLB mogen verwachten. Daarnaast wordt door digitalisering papier bespaard. 

 

Mensen die geen digitale aanvraag willen doen, kunnen ook nog steeds fysiek een aanvraag doen bij Directie Ruimte en Ordening aan de Kaya Amsterdam 21-23.   

Click here / Klik aki pa wak kuantu aktividat interesante e muchanan ta hasi https://www.facebook.com/Total-Care-Institute-454507071305043
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: