Kustwacht Caribisch Gebied Afgelopen zondag kreeg het RCC van de Kustwacht een melding van een vermiste visser binnen via de centrale politiepost.

 

Kustwacht Caribisch Gebied

Afgelopen zondag kreeg het RCC van de Kustwacht een melding van een vermiste visser binnen via de centrale politiepost. De visser verdween tijdens het vissen in het zeegebied tussen Daaibooi en restaurant Karakter. Uit informatie bleek dat de vermiste visser samen met twee vrienden was gaan speervissen. Op een gegeven moment sprong de jonge visser overboord en werd hij daarna niet meer gezien. Na een uur zoeken hebben de vrienden de politie gebeld en deze heeft de Kustwacht ingelicht. De Kustwacht heeft hierop een zoekactie gestart met haar Metal Shark en de helikopter in het gebied. De politie had ook een patrouille naar Daaibooi gestuurd om vanaf het land de vermiste visser te zoeken.
De afgelopen dagen heeft de Kustwacht zowel het kustwachtvliegtuig als de helikopter ingezet voor de zoektocht naar de vermiste visser. Helaas is de jongeman na diverse zoekacties op zee door de Kustwacht en de familie niet gevonden. De Kustwacht wenst de familie van de vermiste visser veel sterkte toe.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: