Het vragenuur van dinsdag 23 november

Het vragenuur van dinsdag 23 november

23 november 2021

Het vragenuur van dinsdag 23 november gaat over de volgende onderwerpen: het bericht dat Nederland salarissen van zorgpersoneel van de Taliban in het Islamitische Emiraat Afghanistan betaalt en het risicoselectiemodel van de Belastingdienst en de uitblijvende actieve informatie hierover van het ministerie van Financiën.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Geert Wilders (PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken over het bericht dat Nederland salarissen van zorgpersoneel van de Taliban in het Islamitische Emiraat Afghanistan betaalt (Twitter, (Twitter, 19 november 2021).
  • Renske Leijten (SP) aan de staatssecretaris van Financiën over de nieuwe informatie over het risicoselectiemodel van de Belastingdienst en de almaar uitblijvende actieve informatie hierover van het ministerie van Financiën (RTL-nieuws.nl, 22 november 2021).

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: