Op vrijdag 26 november is prinses Beatrix door onze Gouverneur als eregast ontvangen op een receptie in de tuin van het paleis van de Gouverneur.

 

Gouverneur van Curaçao

Op vrijdag 26 november is prinses Beatrix door onze Gouverneur als eregast ontvangen op een receptie in de tuin van het paleis van de Gouverneur. De receptie werd aangeboden ter gelegenheid van het al 25 jaar samenwerken tussen natuurorganisaties binnen de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA) waar de prinses beschermvrouwe van is.

Naast de prinses en vertegenwoordigers van DCNA waren o.a. de Minister President en andere regeringsvertegenwoordigers, de Gouveurneurs van Aruba en Sint Maarten, de heren Boekhoudt en Holiday en de gezaghebber van Bonaire, de heer Rijna aanwezig. Tijdens de receptie hebben de prinses en de Gouverneur uitgebreid kunnen praten met de jeugdige leden van DCNA. Het was een geweldige avond waarin de Gouverneur aangaf de warme belangstelling van de prinses voor Curaçao zeer te waarderen en dat die waardering gedeeld wordt door veel Curaçaoënaars.

Gedurende de receptie zijn de geldende veiligheidsvoorschriften aangaande COVID-19 in acht genomen, daardoor kon er helaas maar een beperkt aantal mensen bij de receptie aanwezig zijn.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: