Afgelopen zaterdag 27 november heeft de derde editie van de crazy 33 plaatsgevonden in samenwerking met Crazy 33  Curaçao.

 

Afgelopen zaterdag 27 november heeft de derde editie van de crazy 33 plaatsgevonden in samenwerking met Crazy 33  Curaçao. Deze dag reden verschillende teams van 2 tot 4 personen over het gehele eiland om de leukste, gekste, maar vooral gezelligste opdrachten uit te voeren. Voor elke opdracht kregen de teams een bepaald aantal punten, deze werden na afloop gecontroleerd door het team achter onze foundation.

De dag werd afgesloten bij Tugboat Beach met een barbecue verzorgd door de Barbecue Doctors en een feest met Menasa. Op deze locatie konden de deelnemers ook nog een drankje bestellen, wachtend op de uitslag. Uiteindelijk zijn er 3 teams in de prijzen gevallen. De nummers 1, 2 en 3 ontvingen een trip naar Klein Curacao met Miss Ann, een jetski tour met Tourrific en een diner voor 4 personen bij Pirate Bay.

Mooie prijzen vielen er te winnen met deelname aan de crazy 33, maar het mooiste aan deze dag is dat alle opbrengsten worden gedoneerd aan onze foundation. Hiermee kunnen wij begeleidingstrajecten en leuke activiteiten organiseren voor de jongeren in Curacao.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: