Delfins Swimming Club di Boneiru a regresá ku oro

Delfins Swimming Club di Boneiru a regresá ku oro

Kralendijk – E klup di natashon Delfins Swimming Club di Boneiru fin di siman a partisipá na un torneo na Kòrsou ku partisipashon di Kòrsou, Panama  Aruba i Sint Maarten. Boneiru su tim a duna un kompetensia fuerte i a regresá kas ku tres medaya di Oro dos di Plata i tres di Bròns. Coach Marylou Felida a duna di konosé ku Delfins a logra kibra nan propio record den natashon.
Diputado enkargá ku  deporte sr. James Kroon na yegada di e hóbennan a felisitá nan i deseá nan tur klase di éksito pa futuro.

Delfins Swimming Club keert met goud terug naar Bonaire

Kralendijk – De Bonairiaanse zwemvereniging ‘Delfins Swimming Club’ heeft in het weekend op Curacao aan een zwemtoernooi deelgenomen met deelname van Curacao, Panama, Aruba en Sint Maarten. Het team uit Bonaire heeft zich krachtig geweerd en is met drie gouden, twee zilveren en drie bronzen medailles naar huis teruggekeerd. Zwemcoach Marylou Felida heeft te kennen gegeven dat Delfins erin is geslaagd haar eigen zwemrecord te breken. Bij aankomst heeft sportgedeputeerde James Kroon de jongeren gefeliciteerd en hen alle succes voor de toekomst toegewenst

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: