The Curacao Restaurant Association: Nieuwe jaar borrel / ‘Curaçao Restaurant Association’ (CRA): Bòrel di fin di aña

The Curacao Restaurant Association: Nieuwe jaar borrel
CRA Business Developemt Manager, Xandra van Hutten samen met de CRA Board Members bedanken allle Restaurant Members, Associate members en Sponsoren voor hun steun en support in 2021.
Tijdens de bijeenkomst Bij Obaar Brazilian Lounge werd  gepresenteerd Nieuwe CRA logo ,website en toekomstige focus 2022.presentaie gedaan op de nieuwe CRA logo, website met focus in verdiepingen op educatieve  promoties  voor onze leden en een verbetering van  de horeca foodservice industrie van Curacao, als  stem voor onze regering om zo een bloeiende steun en begeleidng te kunnen bieden.
‘Curaçao Restaurant Association’ (CRA): Bòrel di fin di aña
CRA ‘Business Development Manager, Xandra van Hutten huntu ku miembronan di direktiva ta yama danki na tur nan miembronan di restourant, miembro di asosashon i tur e spònsernan pa nan apoyo i aporte den 2021.
Durante e reunion na ‘Obaar Brazilian Lounge’ a presentá e logo nobo di CRA, wèbsait i metanan nobo pa aña 2022. A hasi un presentashon di e logo nobo, e wèpsait ku ínfasis riba promoshonnan edukativo pa nos miembronan i mehorashon den indústria di horeka su servisio di kuminda.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: