Pintura mural ku ta reflehá tareanan di LVV

Pintura mural ku ta reflehá tareanan di LVV

Kralendijk Entidat Públiko Boneiru i spesialmente diputado Kroon ta sumamente kontentu ku e desaroyonan nobo ku último temptu ta tumando lugá na Departamento di Agrikultura, Krio di Bestia i Peska (LVV) bou di maneho di  Maurice Adriaens i su trahadónan.  

E diputado enkargá ku LVV sr. Pablo James Kroon konhuntamente ku Maurice Adriaens a yega na e idea pa laga ilustrá tur loke ta kai bou di LVV, esta krio di bestia, plantamentu i peska riba un muraya na e entrada parti paden di LVV.
E artista Ghislaine Monte  a pinta un mural ku un diseño moderno ku ta reflehá e tareanan ku  LVV ta enkargá kuné. Ku e akto simbóliko di un baño di shampaña diputado James Kroon den presensia di e hóben artista Ghislaine Monte, direktor di LVV Maurice Adraens i algun trahadó di LVV a desvelá e maravioso obra di arte riba e muraya na e entrada parti paden di LVV.  

 

Muurschildering die taken van de LVV weergeeft

Kralendijk – Het Openbaar Lichaam Bonaire en in het bijzonder gedeputeerde Kroon zijn heel erg ingenomen met de nieuwe ontwikkelingen die zich voordoen bij de Afdeling Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) onder beheer van Maurice Adriaens en zijn medewerkers.

De gedeputeerde belast met de LVV, Pablo James Kroon is gezamenlijk met Maurice Adriaens op het idee gekomen om alles wat onder de LVV valt, met name veeteelt, land- en tuinbouw en visserij, te illustreren op een muur bij de ingang op het binnenterrein van de LVV. De kunstenaar Ghislaine Monte heeft daartoe een muurschildering met een modern ontwerp gemaakt die te taken waarmee de LVV belast is, weergeeft. Met een symbolische handeling, het laten vloeien van champagne, heeft gedeputeerde James Kroon in aanwezigheid van de jonge kunstenaar Ghislaine Monte, LVV-directeur Maurice Adriaens en enkele medewerkers van de LVV het prachtige kunstwerk onthuld op de muur aan bij de ingang op het binnenterrein van de LVV. 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: