Citro Curacao Zondagmorgen, 06:45 uur, ik hoor een SMS toontje.

Citro Curacao

Zondagmorgen, 06:45 uur, ik hoor een SMS toontje. Het is heel verleidelijk om straks pas te kijken en mijzelf nog even om te draaien. Ach, ik ben toch wakker, mijn ogen schieten over de tekst; zeiljacht, net voorbij Klein Curaçao, problemen met het roer en elektronica. Ik meld mij beschikbaar, prop een broodje in mijn mond en ga naar ons boothuis. De rest van dit verhaal? Kijk naar de foto’s!
Ja, klopt, ik en nog zo’n 30 anderen doen dit vrijwillig en niet alleen op zondagmorgen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar kunt u in de wateren rondom Curaçao op ons rekenen. Mag ik u vragen ‘redder aan de wal’ te worden. Op onze website staat hoe u dat kunt doen!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: