KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUNOTISIA

Op donderdag 6 januari hebben mevrouw Ingenie Dammers (Voorzitter Children’s museum Curacao) en mevrouw Bagira (Kunstenares van de zeefdruk) de eerste Superhero-zeefdruk “Ingenious future” aangeboden aan de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout.

 

Gouverneur van Curaçao

Op donderdag 6 januari hebben mevrouw Ingenie Dammers (Voorzitter Children’s museum Curacao) en mevrouw Bagira (Kunstenares van de zeefdruk) de eerste Superhero-zeefdruk “Ingenious future” aangeboden aan de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout. Op dit moment is het kindermuseum bezig met een superhero actie. Bij deze actie ondersteunen de superheroes de missie en visie van het kindermuseum waarbij het vooral belangrijk is dat het museum toegankelijk blijft voor alle kinderen. Mevrouw Bagira heeft de zeefdruk speciaal voor het kindermuseum ontworpen.
Op de foto:
Mevrouw Ingenie Dammers, mevrouw Bagira en de Gouverneur van Curaçao Lucille George-Wout.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: