Debat en technische briefing over coronavirus

Debat en technische briefing over coronavirus

19 januari 2022

De Tweede Kamer debatteert op donderdag 20 januari vanaf 12.40 uur over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Voorafgaand krijgen Kamerleden van 9.30 tot 12.00 uur een technische briefing over dit onderwerp. De presentatie van de briefing vindt u bij aanvang in dit bericht. Het debat en de briefing zijn live te volgen via deze website en de app Debat Direct.

Debat

Voor het debat komt naar verwachting minister-president Mark Rutte, ministers Ernst Kuipers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en Dilan Yeşilgöz (Justitie en Veiligheid) naar de Kamer. De Kamerleden spreken onder meer over de maatregelen die aangekondigd zijn tijdens de persconferentie van het kabinet op 14 januari.

Volg het live

Technische briefing

De briefing aan de leden van de commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) wordt verzorgd door Jaap van Dissel, directeur van het Centrum voor Infectieziektebestrijding van het RIVM.

Presentatie

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: