Despues di reunionnan virtual anterior, gezaghèber sr. Rijna ayera a risibí Sekretario di Estado Van Huffelen kalurosamente.

Koninkrijksrelaties

Na eerdere virtuele ontmoetingen is staatssecretaris van Huffelen gisteren warm ontvangen door de heer Rijna, Gezaghebber van Bonaire. Ook heeft ze gesproken met de Eilandsraad en het Bestuurscollege. Aansluitend bezocht ze het Job center Plenchi di Trabou en had ze gesprekken met medewerkers van Unkobon – ConsumentenBonaire, een vereniging die zich inzet voor de consumentenbelangen van alle consumenten op Bonaire.
Vandaag bezocht de staatssecretaris o.a. Rincon. Daarnaast had ze gesprekken over de armoedeproblematiek, sociale woningbouw en de voedselbank.
Despues di reunionnan virtual anterior, gezaghèber sr. Rijna ayera a risibí Sekretario di Estado Van Huffelen kalurosamente. Sekretario di Estado a hiba kombersashon tambe ku Konseho Insular i Kolegio Ehekutivo. Despues a hiba un bishita na e sentro di trabou Plenchi di Trabou i tabatin kombersashon ku empleadonan di Unkobon, un fundashon ku ta defendé interes di konsumidó, di tur konsumidó na Boneiru.
Awe, Sekretario di Estado a bishitá entre otro Rincon. Ademas, ela hiba kombersashon tokante di e problemátika di pobresa, bibienda sosial i banko di alimento.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: