google.com, pub-5639114718427035, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Minister Kajsa Ollongren heeft een eerste reactie gegeven op de gebeurtenissen in Oekraïne

Ministerie van Defensie – NL 

Minister Kajsa Ollongren heeft een eerste reactie gegeven op de gebeurtenissen in Oekraïne. Russische troepen zijn het land vanmorgen vroeg binnengevallen. Er zijn al meerdere explosies geweest. In Oekraïne is de noodtoestand uitgeroepen.
Ollongren: “Ondanks onze herhaalde oproep tot diplomatie en de-escalatie, heeft Rusland de aanval ingezet op Oekraïne. Dit is een illegale daad van agressie met ernstige gevolgen, in de eerste plaats voor de Oekraiense bevolking. We staan in nauw contact met onze bondgenoten van de NAVO en onze partners in de EU.”
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: