Vragenuur van dinsdag 8 maart voortgezet om 17.40 uur

Vragenuur van dinsdag 8 maart voortgezet om 17.40 uur

8 maart 2022

Het vragenuur van dinsdag 8 maart gaat over de volgende onderwerpen: een plan voor koopkrachtreparatie en het advies dat er een acute reorganisatie nodig is van de Landelijke Eenheid van de Nationale Politie. Het vragenuur wordt voortgezet om 17.40 uur en is live te volgen via de website van de Tweede Kamer en de app Debat Direct.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Lilian Marijnissen (SP) aan de minister-president over het bericht ‘Binnen enkele weken plan voor koopkrachtreparatie: ‘Verlagen van belastingen kan snel’’ (Telegraaf.nl, 8 maart 2022)

    Onderstaande vraag is beantwoord in het vragenuur om 14.00 uur:

  • Farid Azarkan (DENK) aan de minister van Justitie en Veiligheid over het bericht ‘Adviescommissie: acute reorganisatie Landelijke Eenheid nodig’ (Nrc.nl, 2 maart 2022)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld. Het vragenuur van dinsdagmiddag 8 maart wordt op diezelfde dag om 17.40 uur voortgezet in verband met de gewenste aanwezigheid van de minister-president bij de beantwoording van de vraag van het Kamerlid Marijnissen over koopkrachtreparatie.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: