Djaweps pasá, InDeBon huntu ku Entidat Publiko Boneiru a organisá un lùnch ku diferente asosiashon deportivo na Marriott.

Indebon Bonaire

Papiaments:
Djaweps pasá, InDeBon huntu ku Entidat Publiko Boneiru a organisá un lùnch ku diferente asosiashon deportivo na Marriott. Esaki a keda organisá pa prome biaha, ku a hasie aun mas greit. Durante e lùnch e diferente asosiashonnan a sera konosí. Tambe tabatin inter kambio di ideanan i eksperensia. Finalmente e asosiashonnan a keda motivá pa keda den akshon pa ku partisipashon den deporte na Boneiru.
Direktor di InDeBon Terrence de Jongh, diputado di deporte James Kroon i tambe Berend Rubingh komo invitadó a hibá palabra durante e dia.
Nederlands:
Afgelopen donderdag organiseerde Indebon samen met het OLB (Openbaar Lichaam Bonaire) een lunch voor veel verschillende sportbonden bij Marriot. Dit was de eerste editie, wat het nog spannender en leuker maakte. Allereerst zorgde deze lunch voor kennismaking met verschillende sportbonden. Daarnaast werden ideeën en ervaringen uitgewisseld en tot slot werden de sportbonden gemotiveerd tot actie met betrekking tot sportparticipatie bonaire.
Betrokkenen met een mooi woordje waren als volgt Directeur Indebon; Terrence de Jongh, Gedeputeerde van sport; James Kroon en als derde Gast spreker van Back2Basics; Berend Rubingh.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: