Een vrouw kwam met haar hand vast te zitten tussen een touw op een charterboot die bij Klein Curaçao aangemeerd lag.

Kustwacht Caribisch Gebied

Gisteren kwam bij het Rescue and Coordination Center (RCC) van de Kustwacht een melding binnen via de Centrale Politie Post. Een vrouw kwam met haar hand vast te zitten tussen een touw op een charterboot die bij Klein Curaçao aangemeerd lag. De melder verzocht de assistentie van de helikopter van de Kustwacht om de vrouw zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te transporteren voor medische behandeling.
Het RCC heeft de helikopter naar Klein Curaçao laten vliegen om aldaar de vrouw op te halen waarna zij naar Hato is gebracht. Op Hato stond een ziekenwagen te wachten, die de vrouw met lichte verwondingen en kneuzingen aan haar hand en vingers naar het ziekenhuis bracht. De Kustwacht wenst de mevrouw beterschap.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: