Aktividat pa mucha den luna di yüli na Biblioteka Públiko Boneiru

Total Care Institute
Kinderdagverblijf en Naschoolse Opvang & Activiteiten
* Gekwalificeerde groepsleidsters
* Uw baby vanaf 6 weekjes oud
* Gevarieerde educatieve activiteiten
* Maandelijkse thema’s
* Het hele jaar door geopend
Bel of stuur een whatsapp bericht naar het nummer 5123160 voor nadere informatie en inschrijving
Klik hier oom naar onze FaceBook te gaan:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100045700818054

Aktividat pa mucha den luna di yüli na Biblioteka Públiko Boneiru

07/04/2022

Durante vakansi grandi Biblioteka Públiko Boneiru ta transformá den un pais yen di buki di kuenta di ada.

Esaki komo parti di e aktividatnan di Buki di Prèt pa e aña akí. Biblioteka no solamente ta ofresé un surtido grandi di buki di kuenta di ada, pero spesialmente pa mucha entre 7 i 11 aña vários aktividat lo tuma lugá den luna di yüli. E aktividatnan ta riba djárason 13 i 20 di yüli for di 14:30 te 16:30 i riba djárason 27 di yüli for di 09:00 te 11:00 i for di 14:30 te 16:30. Riba e dianan akí nan ta ofresé aktividat di obra di man i kompetensia di klùr, pero por traha pùzel tambe, solushoná charada, traha diorama (kijkdoos) i hopi mas!

Ta konektá e diferente aktividatnan na un kuenta di ada, manera por ehèmpel Sneeuwwitje, Roodkapje, Hans & Grietje òf De Kleine Zeemeermin. Ora ku e muchanan partisipá na e diferente aktividatnan, esaki ta stimulá nan kapasidat di pensa, nan abilidat di lesa i e ta stimulá nan tambe pa papia tokante buki. Tambe e muchanan ta desaroyá nan mes mas leu riba tereno di kreatividat i ekspreshon na momentu ku den forma di wega nan ta disfrutá di e mundu di kuenta di ada.

Bo tin interes, bo ke mèldu bo mes òf bo ke sa mas? Yama 715 – 5344 pa drenta den kontakto ku un empleado di biblioteka. Tur mucha ta bon biní, muchanan ku no ta miembro di biblioteka tambe. Despues di e aktividat bo ke pa bo yu bira miembro di biblioteka? Esei ta posibel! Te 18 aña miembresia ta grátis na biblioteka.

 

 

Activiteiten voor kinderen in juli bij Openbare Bibliotheek Bonaire

04 juli 2022

Tijdens de grote vakantie wordt de Openbare Bibliotheek Bonaire omgetoverd tot een land vol sprookjesboeken.

Dit als onderdeel van de Buki Di Pret activiteiten voor dit jaar. Niet alleen biedt de bibliotheek een groot assortiment aan sprookjesboeken aan, ook zullen speciaal voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud in de maand juli activiteiten plaats vinden. De activiteiten zijn op woensdag 13 & 20 juli van 14:30-16:30 en op 27 juli van 09:00-11:00 en 14:30-16:30. Op deze dagen worden knutselactiviteiten aangeboden, kleurwedstrijden maar kan ook worden gepuzzeld, worden raadsels opgelost, kijkdozen gemaakt en nog veel meer!

De verschillende activiteiten worden elk gekoppeld aan een sprookje zoals bijvoorbeeld Sneeuwwitje, Roodkapje, Hans & Grietje of de Kleine Zeemeermin. Door mee te doen aan de verschillende activiteiten wordt het denkvermogen, de leesvaardigheid en praten over boeken gestimuleerd onder kinderen. Ook ontwikkelen kinderen zich verder op het gebied van creativiteit en expressie door zich spelenderwijs te vermaken met de wereld van sprookjes.

Heb je interesse, wil je aanmelden of wil je meer weten? Bel dan gerust naar 715-5344 voor contact met een medewerker van de bibliotheek. Alle kinderen zijn welkom, ook kinderen die geen lid zijn van de bibliotheek. Wil je na de activiteit dat jouw kind lid wordt van de bibliotheek? Dat is mogelijk! Tot 18 jaar is lidmaatschap bij de bibliotheek gratis.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: