HOMBER DI 34 AÑA DI EDAT DETENE NA BARENDRECHT PA KASO DI ASESIANTO DI SIKI MARTINA NA COOLHAVEN ROTTERDAM

Total Care Institute
Kinderdagverblijf en Naschoolse Opvang & Activiteiten
* Gekwalificeerde groepsleidsters
* Uw baby vanaf 6 weekjes oud
* Gevarieerde educatieve activiteiten
* Maandelijkse thema’s
* Het hele jaar door geopend
Bel of stuur een whatsapp bericht naar het nummer 5123160 voor nadere informatie en inschrijving
Klik hier oom naar onze FaceBook te gaan:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100045700818054

HOMBER DI 34 AÑA DI EDAT DETENE NA BARENDRECHT PA KASO DI ASESIANTO DI SIKI MARTINA NA COOLHAVEN ROTTERDAM

Dor di imagenna di kamara i huntu ku investigashon a determina ku ahinda tin un hende mas pa wordu detene pa e asesinato aki ku a tuma luga djadumingo anochi 21,30 na e metrodek na Coolhaven Rotterdam.

Dijs despues di e asesinato a kuminsa un investigashon ku a determina ku un outo pertu tabata envolivi den e asesinato ku a wordu uza komo get away car. Mesora a kuminsa wak imagenan di kamara i huntu ku suidadanonan atento a bin topa ku un outo pretu ku perforashon di bala i a realisa ku ta esaki ta e vehikulo ku tabata sera buska den e kaso di asesinato ku a tuma luga na Coolhaven Rotterdam. A konfiska e vehikulo aki pa mas investigashon

 

Familiares nan di Siki Martina ta konvensi 100% ta sigur ku ta pa hende robes nan a asesina Martina.

Vrienden en familieleden van de zondagavond bij metrostation Coolhaven in Rotterdam-West doodgeschoten Antilliaanse muziekproducer Siki Martina kunnen het niet geloven. “In de media zeggen ze dat het een afrekening was van dealers. Maar Siki had daar niets mee te maken. Dat is een vuile speculatie.”
Op de plek waar de 31-jarige Rotterdammer Siki Martina werd doodgeschoten liggen bloemen. Er staan bijna vijftig kaarsjes waarvan er dinsdagochtend een stuk of zes branden. Rond elven is het nog stil.
Maar tegen het middaguur komen vrienden en familie net als de dag ervoor bijeen om er te rouwen om het verlies dat volgens de aanwezigen onverklaarbaar is.
Op de plek waar zondagavond bloed lag is nu zand gestrooid. Siki’s rapmuziek klinkt zacht op de achtergrond. “Siki was iemand die negen van de tien mensen die hem uitdaagden links liet liggen”, zegt een van zijn beste vrienden, Silvester (39). Hij kent Siki sinds zijn jeugd uit IJsselmonde, achter het Maasstadziekenhuis. Silvesters zus woonde daar ook. “Hij werd nooit boos en maakte geen ruzie.”

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: