Kustwacht Caribisch Gebied: pasaheronan ku tawata den auto huntu ku e trahador di Wardacosta no tawata tin nan documentonan pa estadia legal na Aruba

Kustwacht Caribisch Gebied

Wardacosta ta un organisacon maritimo policial den e cadena hudisial ku tin integridat di su personal hopi halto. Pesey Wardacosta lo bai ehecuta un investigacion den e caso aki y den caso ku e personal di Wardacosta ser haya culpabel lo tuma e medidanan necesario.
———–

Kustwacht Caribisch Gebied

Tijdens een reguliere controle gisteren van het Korps Politie Aruba, is een personeelslid van de Kustwacht in zijn privé voertuig gecontroleerd. Hierbij zijn ook de medepassagiers gecontroleerd. De agenten stelden vast dat beide medepassagiers geen geldige verblijfsdocumenten bij zich hadden.
De Kustwacht is een maritieme veiligheidsorganisatie die de integriteit van haar personeel hoog in het vaandel heeft. De Kustwacht gaat deze zaak verder onderzoeken. Indien uit onderzoek blijkt dat het personeelslid onjuist heeft gehandeld volgen er maatregelen.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: