Op donderdag 1 september is een delegatie van Stichting Prinses Wilhelmina Fonds Curaçao met de collectebus op bezoek geweest bij de Gouverneur van Curaçao.

Gouverneur van Curaçao

Op donderdag 1 september is een delegatie van Stichting Prinses Wilhelmina Fonds Curaçao met de collectebus op bezoek geweest bij de Gouverneur van Curaçao. Zoals voorgaande jaren is de maand september de collectemaand voor het Prinses Wilhelmina Fonds. Met de donaties van dit jaar hoopt de stichting weer zoveel mogelijk mensen te kunnen steunen.
Op de foto:
Mevr. Lillian van der Burg-Goeloe (bestuurslid belast met het Kinderkanker Fonds), mevr. Ronice Martis (penningmeester), mevr. Grace Goede-Martina (penningmeester belast met de collecte), de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout en mevr. Maruta Aniseto (secretaris).
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: