Parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen maakt verhoorschema week 7 bekend

Parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen maakt verhoorschema week 7 bekend

De parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen vervolgt op maandag 10 oktober de openbare verhoren. Het laatste openbare verhoor is op vrijdag 14 oktober. Alle verhoren zijn te volgen via de livestream op de website van de Tweede Kamer en de app Debat Direct.

Bekijk het verhoorschema van de zevende verhoorweek (10 – 14 oktober).

Data openbare verhoren week 7

De openbare verhoren vinden volgende week plaats op 10, 12, 13 en 14 oktober.

Verhoren live volgen of bijwonen

De openbare verhoren vinden plaats in de Enquêtezaal van de Tweede Kamer. Alle verhoren zijn te volgen via de livestream op de website van de Tweede Kamer en de app Debat Direct. De openbare verhoren zijn toegankelijk voor publiek. Aanmelden hiervoor kan via dit formulier. De ingang van de Enquêtezaal is aan de Lange Houtstraat 1 in Den Haag.

Noot voor de redacties:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: