SPORT EN SPELDAGEN OKTOBER – FOUNDATION CARE 4 U

Foundation care 4 U heeft afgelopen oktober op elke zaterdag van de maand sport- en speldagen georganiseerd. FC4U heeft gezorgd voor een dag vol met sport- en spelactiviteiten voor kinderen tussen de 10 en 18 jaar oud. Deelname aan deze sport- en speldagen waren geheel gratis, inclusief eten en drinken. Mede door onze organisatie, vrijwilligers en sponsoren is dit allemaal gelukt! De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad en we kijken er naar uit om weer sport en spel dagen te gaan organiseren!
Neem een kijkje op onze instagram voor meer beelden en reels over de sport en speldagen!
Mochten jullie geïnteresseerd zijn dan sturen we meer beelden op!
In december 2020 is Foundation Care 4U opgericht. Een stichting met als doel begeleidingstrajecten en coaching aan te bieden aan jongeren die wat extra ondersteuning nodig hebben. (Sport) activiteiten zijn voor ons een geweldig middel om naast het geestelijke en lichamelijke welzijn te bevorderen, ook te kijken naar belemmeringen in de ontwikkeling die dit tegenhouden.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: