Garantia di distribushon di awa i koriente ta importante pa Aqualectra

Garantia di distribushon di awa i koriente ta importante pa Aqualectra. P’esei Aqualectra ta hasi inspekshon i mantenshon kontinuo na su ret di distribushon di awa i koriente, pa netamente por keda sirbí bo mihó. Tene kuenta ku trabounan di kabamentu den e áreanan indiká den e post aki riba e dia i na e orarionan menshoná. Aqualectra ta pidi diskulpa pa kualke inkumbiniensia ku esaki por kousa.

 

Het garanderen van de distributie van water en elektriciteit is van groot belang voor Aqualectra. Daarnaast heeft Aqualectra het aanbieden van een continu verbeterde service hoog in het vaandel staan. Daarom voert Aqualectra voortdurend inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit aan haar water- en elektriciteitsdistributienet. Wij vragen u rekening te houden met de graafwerkzaamheden die plaatsvinden op de locaties en tijdstippen vermeld in dit bericht. Aqualectra biedt haar excuses aan voor het ongemak.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: