Atenshon pa bario Swaen na Kòrsou

VNW – Vertegenwoordiging van Nederland in Willemstad

Aandacht voor Curaçaose wijk Swaen
Tirzah Z. B. Libert presenteerde onlangs haar boek ‘The Vision for Swaen Village from Ruins to Richness’ bij de vestiging van de Vertegenwoordiging van Nederland in Willemstad, te Scharloo. In haar boek besteedt de auteur aandacht aan de Curaçaose wijk Swaen, om daar drie ruïnes te redden en restaureren. Libert heeft gedurende haar jeugd zelf in Swaen gewoond en ervaart nog steeds een emotionele connectie met de wijk.
Het boek van Tirzah Z.B. Libert is via de website https://tirzahlibert.com/ te bestellen.
Atenshon pa bario Swaen na Kòrsou
Resientemente Tirzah Z. B. Libert a presentá su buki ‘E Vishon pa Kurá Swaen di Ruina pa Rikesa’ na e ofisina di e Representashon di Hulanda na Willemstad, na Skalo. Den su buki e outor ta para ketu na e bario Swaen na Kòrsou, pa reskatá i restourá tres ruina.
Libert mes a biba na Swaen durante su hubentut i ainda e ta eksperensiá un konekshon emoshonal ku e bario.
Por kumpra e buki di Tirzah Z.B. Libert via e wèpsait https://tirzahlibert.com/
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: