Bij de brandweerkazerne van Cay Hill bezoeken Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de Prinses van Oranje een rampenbestrijdingsoefening.

Het Koninklijk gezelschap krijgt diverse demonstraties te zien en assisteert tijdens enkele oefeningen.
De Koninklijke bus wordt staande gehouden bij een road block demonstratie. De brandweer laat samen met ambulancepersoneel zien hoe slachtoffers uit een voertuig gehaald worden. Vervolgens geeft ambulancepersoneel een demonstratie triage en laten zien hoe slachtoffers behandeld worden. Tot slot bezoekt het gezelschap een orkaanschuilplaats voor een demonstratie registratie- en sheltermanagement door het Rode Kruis.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: