Politieberichten van vrijdag 3 februari tot en met maandag 6 februari 2023/Notisia di polis di djabièrnè 3 di febrüari te ku djaluna 6 di febrüari 2023

Notisia di polis di djabièrnè 3 di febrüari te ku djaluna 6 di febrüari 2023

Outo ta alkansá peaton
Riba djaluna 6 di febrüari den oranan di mainta alrededor di 08:20 or, un outo a alkansá un peaton riba Kaya Hermandad. Spil di e vehíkulo a dal e peaton ku konsekuensia ku el a kai. Ambulans a transportá e víktima pa hòspital pa tratamentu médiko.

Hit & Run
Riba djabièrnè 3 di febrüari, un kaso di ’hit & run’ a tuma lugá riba E.E.G Bulevar. Shofùr di un skuter a deklará ku e i su pasahero tabata den direkshon di Playa i un pikòp pretu diripiente a para su dilanti. E shofùr di e skuter a wanta brek pero e tabata lat lamentablamente, pa kual motibu e i su pasahero a kai. Shofùr di e pikòp a kore bai. Shofùr di e skuter mes a bai hòspital riba e skuter. Ambulans a transportá e pasahero pa hòspital. Plachi di number i marka di e pikòp no ta konosí.

Detenshon pa maltrato
Riba djabièrnè 3 di febrüari a detené un hòmber di inisial A.L.J.P. di 23 aña di edat en konekshon ku maltrato. E sospechoso a dal un otro hòmber na su kabes. Pa motibu ku e sospechoso tabatin un renchi na su dede, e víktima a haña un herida na su kabes. Personal di ambulans a yuda e víktima na e sitio.

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 9310.

 

 

 

 

Politieberichten van vrijdag 3 februari tot en met maandag 6 februari 2023
Persoon aangereden
Op maandag 6 februari werd in de ochtenduren omstreeks 08:20 uur een persoon door een auto aangereden op de Kaya Hermandad. De spiegel van de auto raakte het slachtoffer waardoor zij viel.
Het slachtoffer werd door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Hit & Run
Op vrijdag 3 februari vond een hit & run tussen een auto en een scooter plaats op de E.E.G. Bulevar. De bestuurder van de scooter verklaarde dat hij en zijn bijrijder richting Kralendijk reden toen opeens een zwarte pick-up voor hen stopte. De bestuurder van de scooter remde maar, helaas te laat, waardoor hij en zijn bijrijder vielen. De bestuurder van de pick-up reed weg. De bestuurder van de scooter ging zelf naar het ziekenhuis op de scooter. De bijrijder werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het merk en kentekennummer van de pick-up zijn niet bekend.

Aanhouding voor mishandeling
Op vrijdag 3 februari werd een 23-jarige man met initialen A.L.J.P. aangehouden wegens mishandeling. De verdachte had een andere man op zijn hoofd geslagen. Doordat de verdachte een ring aan had liep het slachtoffer een wond aan zijn hoofd op. Hij werd ter plekke door het ambulancepersoneel geholpen.

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.

 

 

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: