Koninklijke Marechaussee a detené un hulandes di 35 aña na Aeropuerto Internashonal Flamingo en konekshon ku menasa.

Ayera, djaluna, 6 di mart, Koninklijke Marechaussee a detené un hulandes di 35 aña na Aeropuerto Internashonal Flamingo en konekshon ku menasa. Promé ku salida di su vuelo pa Hulanda e sospechoso a duna di konosé ku e tin un bòm i droga huntu kuné. Apesar ku despues el a bisa ku tabata trata di un wega, e ta detené pa investigashon mas aleu.

 

De Koninklijke Marechaussee heeft gisteren, maandag 6 maart, op Bonaire International Airport een 35-jarige Nederlander aangehouden voor bedreiging. Hij zei voor vertrek van zijn vlucht naar Nederland dat hij een bom en drugs bij zich had. Hoewel hij later zei dat het een grap was zit hij vast voor verder onderzoek.

 

 

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: