Auto slaat over de kop, inzittenden gaan ervan door

Gepubliceerd op: 

Ijzendijke – Een auto is zondagochtend, op de Middenweg (N61) over de kop geslagen. Er raakte niemand gewond. De drie inzittenden zijn er na het ongeval vandoor gegaan. Agenten zien hen korte tijd later lopen. Het drietal is aangehouden.

drugstester

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 07.30 uur. Door nog onbekende oorzaak is de auto over de kop geslagen en in de middenberm tegen de vangrail terecht gekomen. Twee mannen en een vrouw zijn na het ongeval weggegaan. Agenten treffen het drietal op de Turkeijeweg. Ze zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De 20-jarige bestuurder heeft geen geldig rijbewijs en zowel de alcohol- als de drugstest gaven een positief resultaat. Een arts heeft op het politiebureau een bloedproef afgenomen om het gebruik van alcohol en drugs definitief vast te stellen. De twee andere inzittenden, een man uit Terneuzen en een vrouw uit Breda (beide 19 jaar) zijn aangehouden op verdenking van het verlaten van een plaats ongeval. Zij hebben een verklaring afgelegd.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: