Getuigen gezocht overval tankstation Adriaan Volkerlaan

Getuigen gezocht overval tankstation Adriaan Volkerlaan

Gepubliceerd op: 

Rotterdam – Aan het einde van de ochtend, rond 11.30 uur, heeft een man medewerkers van een tankstation aan de Adriaan Volkerlaan bedreigd met een mes. Hij kon met een greep uit de kassalade een nog onbekend geldbedrag buit maken. De politie zoekt getuigen.

Getuigen Gezocht

De man eiste geld van de medewerkers van het tankstation en dreigde daarbij met een mes. Gelukkig raakte niemand gewond. Daarnaast vernielde de verdachte een plastic scherm bij de balie. De man droeg een donkere jas met capuchon en een spijkerbroek. Nadat hij buit had gemaakt, rende hij weg.

Heeft u iets gezien of gehoord? Dan komen we graag in contact met u via één van de onderstaande mogelijkheden.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: