KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA POLISIAL

Politie stelt onderzoek naar schietincident

Politie stelt onderzoek naar schietincident

Gepubliceerd op: 

Venlo – De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident dat donderdagmiddag plaatsvond op de Brahmsstraat. Een 33 jarige man gewond in zijn been nadat de politie op hem moest schieten. De man is naar het ziekenhuis gebracht en aangehouden.

Iets na 16 uur kwam er een melding bij de politie binnen van een verdachte situatie. Agenten die ter plaatse kwamen zagen de verdachte en wisten dat hij werd gezocht omdat hij gesignaleerd stond. Een agent heeft moeten schieten bij de aanhouding. De rijksrecherche onderzoekt het gebruik van het vuurwapen, dat is in zo’n situatie altijd protocol. Ook stellen zij onderzoek in naar de reden van schieten. Forensische Opsporing van een andere eenheid stelt onderzoek in. Dit in het kader van de objectiviteit.
Meer informatie kan er op dit moment niet worden gegeven.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: